+36 30 943-6473 profiszerelo@gmail.com

Klíma készülék

Cégfilozófián szerint számunkra az egyik legfontosabb a partnerség és a korrekt magatartás, ugyanis ez alapozza meg vásárlóink bizalmát mind a partnereink mind pedig a munkatársaink felé. Cégünk igyekszik folyamatosan fejlődni, megújulni, célunk pedig nem más, mind hogy rugalmasan kezeljük a kor és a piac diktálta iramot. Éppen ezért 2017-ben elkezdtük a magas színvonalú Hisense klímák forgalmazását. A Hisense már önmagában is garancia, ugyanis a termék csúcstechnológiás kialakításának köszönhetően, illetve teljesítmények és kifinomult megjelenésének hála a vevők kedvence. Ezenfelül kiemelkedő ár/érték arányt képvisel a magyar piacon. Fontos tudni, hogy a Hisense volt az első, aki belépett az inverteres légkondicionálók világába Kínában. Már 20 éve aktívan fejleszti és népszerűsíti ezt a technológiát a légkondicionálás élvonalában szerzett páratlan tapasztalatával

De mi is az a Hisense?

„Technológia, minőség, integritás és felelősség.” – e négy összetevő a Hisense-élmény alappillérei.

A vállalatot 1969-ben alapították, amely azóta is vezető szerepet tölt be a világpiacon. Jelenleg több, mint 20 leányvállalattal működik, 15 gyártási helye és 12 kutató-fejlesztő központja van világszerte. Amit fontos tudni a Hisense termékekről, hogy rendkívül energiatakarékosan illetve környezetbarát termékek, amiket napjainkban már mintegy 130 országban értékesítenek.

Home klíma előnyök és tulajdonságok

A légkondicionáló berendezések világában általános tévhit, hogy teljesen mindegy milyet veszünk, csak szolgálja a célt. Nos, ez egyáltalán nem igaz, ugyanis a klíma megvásárlása éppoly körültekintést és megfontoltságot igényel, mintha csak egy új autót vásárolnánk. Nagyon fontos sorra venni az előnyöket és a tulajdonságot, melyek tekintetében a Hisense gyakorlatilag verhetetlen.

  • Wifi: A wifi funkció külön megvásárolható, így a SMART modul alkalmazásával akár távolról, okos telefonos alkalmazással is könnyedén vezérelhetjük berendezésünket. (IOS 7.0 és Android 4.0 felett)
  • Magas hatékonyság és takarékosság: A 3D invertes technológia használatával, amit kombináltunk egy optimalizált belső légcsatornával, korszerűsített barázdált csővel és lamellákkal. Ezáltal a klíma berendezés hatalmas előnyre tett szert, így ugyanis mintegy 30 százalékkal csökkenti az éves energiafogyasztást.
  • 8 °C, a speciális fűtés: A fagyos életkörülmények között, a speciális fűtési mód megvédi az otthonát a fagyástól, fenntartva annak hőmérsékletét 8 fokon, amikor ön hosszabb ideig nincs otthon.
  • -15 °C, fűtés és hűtés: Ön tudja, miként érezheti a nap melegét még egy hideg téli napon is? A készülék ugyanis képes hideget és meleget is adni, még -15 fokos környezetben is. Széles körben használják a különleges fűtést -15 fok esetén, ugyanis ezzel a trükkel fenntartható a szoba optimális hőmérséklete.
  • Szuper csendes üzemmód: A különleges kialakítású levegőcsatornával és a továbbfejlesztett szabályozó technológiával az új inverteres klíma a zajszintet minimálisan alacsonyan tartja.
Home klíma Wifi opció

A külön megvásárolható SMART modul alkalmazásával távolról, okos telefonos alkalmazással is vezérelhetjük az otthoni wifis környezetben működő klímánkat (IOS 7.0 és Android 4.0 felett)

Magas hatékonyság és takarékosság

3D Inverter technológia használatával, melyet kombináltunk egy optimalizált belső légcsatornával, korszerűsített barázdált csővel és lamellákkal, a légkondicionálónk jelentős előnyre tett szert az energiahatékonyságával, mely 30%-kal csökkenti az éves energiafogyasztást.

8 °C – speciális fűtés

A fagyos életkörülmények között, a speciális fűtési mód megvédi az otthonát a fagyástól, fenntartva annak hőmérsékletét 8 °C-on, amikor nincs otthon hosszabb ideig.

Home klíma fűtésre, hűtésre – 15 fokos környezetig

Tudja hogyan érezheti a Nap melegét még egy hideg téli környezetben is? A készülék képes meleget és hideget adni még -15 °C-os környezetben is. Széles körben használják a különleges fűtést -15 °C-on, hogy fenntartsák a szoba hőmérsékletét.

dUltraszéles  frekvenciaszabályozás (10 – 150 Hz)

Ultraszéles frekvenciaszabályozó technológiával a légkondicionáló intelligens módon szabályozza a működési frekvenciát, a környezetének hőmérséklet- változása alapján. A vezérlés még pontosabb (±0,5 °C), hogy megakadályozza a szobahőmérséklet ingadozását és szolgálja az Ön kényelmét.

Gyors hűtés

Egyedi gyenge mágneses szabályozó technológiát alkalmaz, hogy magas hőmérsékletű környezetben magas frekvenciás működés során 25%-kal nagyobb hűtőkapacitást érjen el.

I feel üzemmód

A távirányítóba épített hőmérő érzékeli a környezeti hőmérsékletet, és továbbítja a jelet a beltéri egységnek. A készülék így képes beállítani a szoba hőmérsékletét úgy, hogy maximális kényelmet biztosítson.

Szuper csendes mód

A különleges kialakítású levegőcsatornával és a továbbfejlesztett szabályozó technológiával, az új inverteres légkondicionáló a zajszintet minimálisan alacsony szinten, max. 16,5 dB-en tartja, Super Quiet módba állítva. Az újonnan kialakított, keresztáramú ventilátor és az optimalizált levegőcsatorna is segít alacsonyan tartani a zajszintet, az Ön nyugalmát biztosítva.

C-vitamin-szűrő: C-vitamint bocsát ki a levegővel mindenkire, még szebbé teszi a bőrt.

Ezüst ion-szűrő: Hatékonyan sterilizálja a baktériumokat a belső szerkezetüket roncsolva.

Katechin-szűrő: Megszünteti a szagokat, eltávolítja a helyiség levegőjében található szennyeződéseket és részecskéket.

Fotókatalizátoros-szűrő: Eltünteti a baktériumcsírákat, szagokat. Könnyen feltölthető, ha napra teszi 6-8 órára.

HEPA-szűrő: A HEPA-szűrő hatékonyan szűri ki a polleneket, finom port, pneumo-bacilusokat, friss, egészséges levegőt nyújtva Önnek.

Aromaszűrő: A légkondicionáló mennyei illatúvá teheti a szobáját, ha a kedvelt parfümjéből tesz az aromaszűrőre.