+36 30 943-6473 profiszerelo@gmail.com

Ha a klíma berendezésre gondolunk, egyből olyan kellemetlen dolgok jutnak eszünkbe, mint a vásárlási ára, esetleges meghibásodása, a javítás ára, a karbantartása és hasonlók. Mialatt ezeken elmélkedünk, elfelejtjük azt az egyszerű, ámde triviális tényt, hogy a légkondicionáló szerkezetnek a telepítési helyét sem szabad félvállról vennünk, mert könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy pulcsiban, sapkában ülünk a kényelmes fotelunkban.

Ahhoz, hogy ezt a helyzetet elkerüljük, mindenképpen a plafon közelébe kell felszerelni a Home klíma készüléket, lehetőleg úgy, hogy a kifelé áramló levegő vízszintesen haladjon. Ez utóbbi állítás a saját és családunk testi épsége érdekében fontos, a nem várt megbetegedések így elkerülhetővé válnak. Ha ez nem megoldható (a klímát valami okból kifolyólag így nem lehet felhelyezni a szobában), akkor legyen függőleges parapet falfelület a tetőtérben, így a „legkisebb rossz” valósul meg.

A formaiságok mellett fontos, hogy legyünk eszünknél. Csak annyit használjuk a készüléket, amennyit kell. Érdemes olyan klímaberendezést választani, amely képes érzékelni a hőfokot és adott esetben szabályozni a belőle kiáramló levegő hőmérsékletét.

Ha az olvasottak alapján zavarba jött, hogy most mégis hova tegye a légkondicionáló készüléket, akkor fogadjon el egy tanácsot: a szobaajtó, az ágy és a kanapé felett ideális lehet. Első esetben, mert oda úgy sem tenne nagyon mást, másodikban és harmadikban, pedig mert a levegő átáramlik az említett bútorok felett.

Ha még mindig akadnak kérdései, akkor forduljon hozzánk, munkatársaink állnak rendelkezésére!